Äcklig

publicerat i Allmänt;
Fy vad jag hatar mig själv! Jag vet ju att jag är tjock eller överviktigt normal eller vad man säger, men trivs inte alls med mig själv just nu!! Blääää! 
Trodde inte man skulle
Gå upp genom att sluta spy men tydligen göt man det! Men jämnar det ut sig sen?? Någon som vet? 

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Bulimii15år:

Hoff.. lider med dig. Brukar själv känna att min största rädsla är att bli "frisk" för att jag är rädd för viktuppgång. Även om jag inte vill något hellre än att bli frisk..

2:a kommentar, skriven , av Nicole :

Hej! Jag är inte helt hundra frisk men på god väg. Hade bulimi i 7 år och för ett år sedan blev jag så pass bra att jag blev friskförklarad. Sen efter ett jobbigt breakup med mitt ex hamna jag tillbaka lite och nu försöker jag hitta tillbaka och försöker se det som ett bakslag även om jag blir uppgiven såklart. Men men gick ifrån ämnet. När jag slutade spy och åt regelbundet och inte förbjöd något så gick jah först upp några kilo. Tyckte det var hemskt men efter ca 4 månader så började jag se skillnad på min kropp, va inte alls så svullen och gick ner dem kilona jag gått upp plus lite till. Gick sammanlagt ner 5 kg. Och direkt nu när jag börjat spy ca 2 ggr i veckan hae jag gått upp två kilo.. så det är inte sant att frisk betyder tjock. Kämpa på ! Många styrkekramar

Kommentera inlägget här :